Sincan’da e-spor heyecanı başlıyor

Gençlere ve dijital çağa önem veren Sincan Belediyesi de e-spor heyecanına ortak oluyor. Sincan, 17-20 Eylül tarihleri arasında online PES turnuvası gerçekleştirecek.
Zeliha Demirci
|
09 Eylül 2021, Perşembe - 12:16
Sincan’da e-spor heyecanı başlıyor

Dijital dönüşüm ile birlikte bilim, sanat, eğitim gibi kavramların yanında spor da elektronik ortama taşındı. Online oyunlar üzerine kurulu bir spor dalı olan e- spor gençlerin yeni ilgi odağı haline geldi. Gençlere ve dijital çağa önem veren Sincan Belediyesi de e-Spor heyecanına ortak oluyor. 

17-20 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan online PES turnuvasına katılmak isteyenler http://bit.ly/3m24J68 linkinden kayıt yaptırarak bu heyecana ortak olabilir. Turnuvanın kayıtları 16 Eylül saat 17.00’da kapanacak. Kayıtların kapanmasının ardından oyuncu değişikliği yapılamayacak.

Turnuva 17-20 Eylül tarihleri arasında oynanacak. 17 Eylül tarihinde saat 17.00'de birinci eleme turu başlayacak. Bu elemede bir üst tura katılmaya hak kazanan oyuncular 18 ve 19 Eylül tarihlerinde saat 10.00'da başlayacak, ikinci ve üçüncü eleme maçlarına katılacak. Çeyrek finale yükselen takımların maçları, 19 Eylül tarihinde saat 16.00'da gerçekleşecek. Yarı final, final ve üçüncülük maçları ise 20 Eylül tarihinde saat 17.00'dan sonra oynanacak. Ayrıca tüm elemeler ve maçlar Sincan E-Spor Merkezinde offline olarak gerçekleşecek.

Takımların turnuvaya dahil olabilmesi için, takım kaptanlarının Discord sunucusunda bulunan #turnuva-kayıt-teyit kanalı üzerinden, yine Discord sunucusunda belirtilen format ile teyit yaptırması zorunludur. Teyit edilmeyen takımlar turnuvada yer alamayacak. Teyit işlemini tamamlayan ilk 256 takım sıra ile turnuvaya dahil edilecek. Toplam 16 takım yedek olarak alınacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/998547/sincanda-e-spor-heyecani-basliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.