Ankara'da bir kadın başıboş köpeklerden canını zor kurtardı

Ankara'nın Sincan ilçesinde başıboş köpeklerinin saldırısına uğrayan bir kişi yaralandı.
Büşra Bayrak
|
09 Eylül 2021, Perşembe - 14:57
Ankara'da bir kadın başıboş köpeklerden canını zor kurtardı

Olay, Sincan ilçesi Yenikent Fevzi Çakmak Mahallesi 168 Caddede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, oturduğu apartmanın hemen yakınında yürüyen ev hanımı Özlem Akbulat'a (31) sürü halindeki başıboş köpekler saldırdı. Saldırı sonucunda yaralanan Akbulat'ı olayı gören oğlu kurtardı.

Olayı anlatan Özlem Akbulat, “Yoldan geçerken köpekler bana saldırdılar. Kalakaldım, hiçbir şey yapamadım. Beni yere yatırdılar. Bağıramadım bile. 11-12 köpek vardı, 5 tanesi benim üstümdeydi. Oğlum yetişti beni kurtardı. Biz çocuklarımız artık bakkala bile gönderemiyoruz. Yetkililer artık buna bir çözüm bulsun" diye konuştu.

Bir mahalle sakini ise çocukların tek başlarına okula gidemediklerini, bakkala ekmek almaya bile gidemediklerini söyleyerek köpeklerin kendilerine saldırdığını ve yetkililerin buna bir çözüm bulmasını istedi.

Bir başka vatandaş ise, “Hepimiz hayvan severiz ama burada köpeklerin başıboş bırakılması çok yanlış. Çocuklarımızı kız arkadaşlarımızı tek başına bırakamıyoruz saldırıyorlar. Bu konuda kesinlikle yardım istiyoruz" diye tepki gösterdi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/999077/ankarada-bir-kadin-basibos-kopeklerden-canini-zor-kurtardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.