Vasip Şahin: Ankara ulaşım anlamında çok büyük mesafe kat etti

Ankara Valisi Vasip Şahin, köprülü kavşak ya da yeni yol yapımı şeklinde 28 projenin devam ettiğine dikkat çekerek "Ankara ulaşım anlamında çok büyük mesafe kat etti" dedi.
Ankara Masası
|
09 Eylül 2021, Perşembe - 15:04
Vasip Şahin: Ankara ulaşım anlamında çok büyük mesafe kat etti

Ankara - Kahramankazan Yolu’nun 4,1 km’lik kesimi ve Saray, Aydın, Yazıbeyli Kavşakları düzenlenen törenle hizmete girdi. Törende konuşan Ankara Valisi Vasip Şahin, kentin ulaşım anlamında büyük mesafe kat ettiğini söyledi. 

Kahramankazan'ın son yıllarda çok büyük gelişme gösterdiğini, özellikle sanayileşme alanında beklentinin üstünde bir büyüme sağladığını ifade eden Şahin, bunun trafik yükünü de beraberinde getirdiğini belirtti.

"Köprüler ve 3 şeride çıkarılan yollar sayesinde trafik yoğunluğu hafiflemiş, kaza riski en aza inmiş olacak" diyen Şahin, devam eden projelerin de tamamlanmasıyla Ankara içerisinde rahatlama olacağını dile getirdi. 

Kent sınırları içinde köprülü kavşak ya da yeni yol yapımı şeklinde 28 projenin devam ettiğine dikkat çeken Şahin, "Bundan dolayı sayın Bakanımıza, Karayolları Genel Müdürlüğü’müze özellikle teşekkür etmek istiyorum. Önümüzdeki hafta Beypazarı-Nallıhan yolunun temelinin atılacağını da sayın Bakanımız biraz önce söylediler. Onun için özellikle şükranlarımı sunuyorum. Ankara bu dönemde karayolları anlamında, demiryolları anlamında, kısaca ulaşım anlamında çok büyük mesafe kat etti. Belli bir noktadan fark edilir bir noktaya taşınmış oldu." şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/999078/vasip-sahin-ankara-ulasim-anlaminda-cok-buyuk-mesafe-kat-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.