Murat Ilıkan, Ankara'nın yeni sorununu kürsüye taşıdı

Ankara Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Murat Ilıkan, Ankara'da başlayan trafik sorununu kimsenin dile getirmediğini söyledi.
Ankara Masası
|
09 Eylül 2021, Perşembe - 20:22
Murat Ilıkan, Ankara'nın yeni sorununu kürsüye taşıdı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşiminde söz alan Ankara Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Murat Ilıkan, Başkent'te ortaya çıkmaya başlayan trafik sorununa değindi.

Bazı yollarda sabahları ilerlemenin çok zor olduğunu ifade eden Ilıkan, kimsenin bu konulara değinmemesine serzenişte bulundu.

"Bu trafiği nasıl açacağız"

Alt geçit çalışmalarının başlama zamanın yanlış olduğunu vurgulayan Ilıkan "Belediyecililik zaten her iş için aciliyeti gerektirir, aciller arasında ki öncelikleri sıralarsınız. Size göre öncelikler arasında doğa yoktur, yeşil yoktur, bakım yoktur. Bu şehirde trafik sıkışıklığını giderme gibi durum yoktur. Anlarız deriz ki bu sizin belediyecilik anlayışınız. Şimdi alt geçitlere başlamışsınız, Allah razı olsun yapın. Geçmişte de bu hep eleştirilen bir konuydu. Şimdi okulların açıldığı hafta, tam alt geçitler yapılmaya başlandı. Sabah 8 ile 11 arasında ne Eskişehir Yolu'nda, ne Turan Güneş Bulvarı’nda ne de Havalimanı Yolu’nda gitme ihtimaliniz yok. Niye vatandaşa iş yaptığınızı göstermek için bu tarihi seçiyorsunuz. Şimdi bu trafik sıkışıklığı denen hadise var Ankara’da, herkes yaşıyor bunu. Niyeyse bu belediyede, belediye başkanı yönetimi, belediyenin iktidarındaki partilerin hiçbirinin bu konuya dair değindiği hiçbir şey yok. Bu trafiği nasıl açacağız, trafiği çözmek için ne yapacağız diye bir şey yok."dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/999557/murat-ilikan-ankaranin-yeni-sorununu-kursuye-tasidi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.