Deniz Baykal'dan helallik istesene!

Esra Elönü
|

Helallik almak, hesabı kapatma gayretinin tezahürüdür. Büyük hesap günü yaklaştıkça küçük hesapların fısıldayışı uyutmaz insanı. Uykunuz ne kadar ağır olursa olsun hafif hesaplar uykunuzun baltasıdır. Nasıl ki el yıkanmadan ekmeğe dokunulmaz; kalp yıkanmadan da hesaplaşılmaz.

Büyük lafları yere dökmeden söyleyelim sonra en minik kırıntısına kadar yemek zorunda kalabiliriz. Midemizin boşluğu öğünle, ruhumuzun boşluğu öğütle kapanır. Hakikat bir öğüttür. Kelimesi olmasa da seni karşına alıp dil dökmese de varlığı nasihattir. Duymaya talip olanın sağırlığı göze batmaz.


Şimdi Cumhuriyet Halk Partisi memuru KK, ılgıt ılgıt esen börek videolarının bir halta yaramadığını anlamış olmalı. Siyaset ufkunu fikirle değil oklavayla açmaya çalışan bir insanın çiğliği bütün hempâlarının CV'sidir.




Kendileri o koltuğa oturuş tarihini hiç unutmaz. Bel altını kazı kazan çalışmalarıyla iğdiş edip koltuğa çöreklenen birinin helallikten bahsetmesi için ayıbını mahremini konfor minderi yaptığı insanın hakkına dolanmaması lazım.



Devamı için tıklayınız 
http://www.ankaramasasi.com/makale/52120/deniz-baykaldan-helallik-istesene

Yorumlar (0)