Aşkın Büyülü Dünyasına Yolculuk: İzlemeye Değer Aşk Filmleri

Büşra Ünal
|

Sevgilinizle keyifli bir akşam geçirmek istediniz ve film izleyelim dediniz. E tabi romantik bir aşk filmi her zaman iyi bir tercih olur. O zaman size bir kaç film önereyim, gelsin filmler...

İlk sırada Notting Hill (1999): var. Hugh Grant ve Julia Roberts'ın başrollerini paylaştığı bu klasik romantik komedi, bir kitapçı ve ünlü bir film yıldızı arasındaki sıradışı aşk hikayesini anlatıyor.

Diğer Film The Notebook (2004): Nicholas Sparks'ın romanından uyarlanan bu film, Ryan Gosling ve Rachel McAdams'ın muhteşem performanslarıyla birlikte, yaşlı bir çiftin aşk hikayesini anlatıyor.

Bunları izledik diyorsanız devam ediyorum. 

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004): Jim Carrey ve Kate Winslet'in başrollerini paylaştığı bu film, unutulmayan bir aşkın hafızadan silinmeye çalışıldığı ilginç bir hikayeyi anlatıyor.



Before Sunrise (1995): Ethan Hawke ve Julie Delpy'nin başrollerini paylaştığı bu film, iki yabancının bir tren yolculuğu sırasında yaşadığı romantik bir buluşmayı anlatıyor.

500 Days of Summer (2009): Bu film, aşkın karmaşıklığını ve bir ilişkinin yükselişlerini ve düşüşlerini komik ve dokunaklı bir şekilde anlatıyor.

La La Land" (2016) Emma Stone ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı bu müzikal romantik film, bir aktris ve bir caz piyanisti arasındaki ilişkiyi anlatıyor.

Pride and Prejudice (2005): Jane Austen'ın klasik romanından uyarlanan bu film, Elizabeth Bennet ve Mr. Darcy arasındaki aşk hikayesini zamansız bir şekilde anlatıyor.

Her (2013): Joaquin Phoenix'ın başrolünde olduğu bu film, bir yazılım işletmecisinin yapay zeka bir işletim sistemiyle olan ilginç ve dokunaklı ilişkisini ele alıyor.

Lost in Translation (2003): Bill Murray ve Scarlett Johansson'ın başrollerini paylaştığı bu film, Tokyo'da yabancı bir ülkede kaybolan iki insanın hikayesini anlatıyor.

Amélie (2001): Fransız sinemasının mücevheri olan bu film, Amélie'nin çevresindeki insanların hayatlarına neşe ve aşk getirme çabalarını konu alıyor.

Bu romantik filmler, farklı temaları ve hikayeleriyle sizi aşkın büyülü dünyasına davet ediyor. 

Sevgilinizle izlemek için birini seçin ve unutulmaz bir film gecesi yaşayın. 

Aşkın gücünü ve romantizmin tadını çıkarın!.)


http://www.ankaramasasi.com/makale/53102/askin-buyulu-dunyasina-yolculuk-izlemeye-deger-ask-filmleri

Yorumlar (0)