İstanbul’da kuaförde dehşet anları: Arkadaşını defalarca bıçakladı

Beyoğlu’nda kuaförde çalışan İran uyruklu bir kişi, tartıştığı arkadaşı tarafından defalarca bıçaklandı. Saldırgan şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı. Dehşet anları kameralara yansıdı.
IHA-20211009AW437431
|
09 Ekim 2021, Cumartesi - 09:58
İstanbul’da kuaförde dehşet anları: Arkadaşını defalarca bıçakladı

Olay, Beyoğlu Çukur Mahallesi’ndeki bir kuaförde yaşandı. Kuaförde çalışan İran uyruklu Farshid A.I. (32) ile arkadaşı olan bir şahıs oturdukları yerde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine ayağa kalkan şahıs belinden çıkardığı bıçak ile  Farshid A.I.'ya saldırdı. Neye uğradığını şaşıran İran uyruklu şahıs alnından ve çenesinden yaralanırken, kuaförde bulunanlar saldırganı işyerinden çıkardı. Bacağından yaralanan  Farshid A.I. ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi. 

Saldırgan çalışma sonrası yakalandı

Yaşanan olayın ardından kuaför sahibinin arkadaşı durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri işyerinin güvenlik kamerasını inceleyerek saldırganın önce eşkalini ardından da kimliğini belirledi. Yapılan çalışmalar sonucunda saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1047008/istanbulda-kuaforde-dehset-anlari-arkadasini-defalarca-bicakladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.