AK Partili Şahin: Ankara'da ciddi bir beceriksizlik var

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, "Çamlıdere'deki baraj Ankara'nın su ihtiyacının yüzde 70'ini karşılıyor. Çamlıdere'nin mahallelerinde dahi bidonlarla su taşınıyorsa ortada çok ciddi bir beceriksizlik vardır. " dedi.
Ankara Masası
|
21 Ekim 2021, Perşembe - 11:15
AK Partili Şahin: Ankara'da ciddi bir beceriksizlik var

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde düzenlenen Mamak Belediyesi'nin 2,5 yılda hayata geçirdiği projelerin tanıtım toplantısında konuştu.

Şahin, İstanbul ve Ankara'da, büyükşehir belediyeciliği alanındaki temel belediye hizmetlerinin halka ulaştırılması noktasında ciddi sıkıntılar yaşandığını söyledi.

"Ankaralı'nın parası Mansur Yavaş'ın reklamı için kullanılıyor"

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bazı mahallelerin son 6 ay içerisinde günlük bir saat içme suyu aldığını belirten Şahin, "Bu su sorunun sadece Gölbaşı'nda değil Ankara'nın bir çok ilçesinde yaşandığını biliyoruz. Çamlıdere'deki baraj Ankara'nın su ihtiyacının yüzde 70'ini karşılıyor. Çamlıdere'nin mahallelerinde dahi bidonlarla su taşınıyorsa ortada çok ciddi bir beceriksizlik vardır. Sayıştay raporlarına yansıyan rakamlara göre ihale yasası ihlal edilerek yapılan asfaltlamalar neticesinde 87 milyon lira Ankara Büyükşehir Belediyesi zarara uğratılmış durumdadır. Ne yazık ki CHP'li Mansur'un Ankara'ya reva gördüğü belediyecilik anlayışı budur. Ankara'ya hizmetten esirgenen Ankaralı'nın parası Mansur Yavaş'ın reklamı için kullanılıyor. Bunların anlayışı kendi reklamlarını yapmak üzere inşa edilmiş bir belediye anlayışıdır." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1071144/ak-partili-sahin-ankarada-ciddi-bir-beceriksizlik-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (2)

Yorumunuz İletilmiştir.
dayı
21 Ekim 2021, 11:53
mansur yavaş algıyla işi yürütüyor ama hiç bir ak partili meclis üyesi veya hiç bir ilçe teşkilatı aslında yapılanı halka anlatmak için bir çaba bile göstermiyor.. ankara kaybedildi şimdi türkiyeyi mi kaybediyorsunuz!! silkinin kendinize gelin ve siyasilere yakışır bir şekilde mansurun ipliğini pazara çıkartın. millet gerçekleri görsün!
beypazarı
21 Ekim 2021, 11:59
bu mansur yavaş eski belediye çalışanlarını işten atmak, liyakatsız bir ton çalışanı işe almak, eski yöneticilere iftiralar atmaktan başka bir iş yaptımı 2,5 yılda