İzmir Balçova'da korkunç kaza

İzmir’in Balçova ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil aydınlatma direğine çarptı. Direği altına alan araç kavşağı aşıp belediye otobüsüne çarparak durabildi. Kazada araçtaki sürücü ile yanında bulunan kişi yaralandı.
IHA-20210126AW225887
|
26 Ocak 2021, Salı - 02:20
İzmir Balçova'da korkunç kaza

Kaza, Balçova ilçesinde Levent Marina kavşağında gece saatlerinde meydana geldi. İzmir-Çeşme otoyolundan Balçova yönüne seyir halinde olan Ömer K., idaresindeki 34 DIE 936 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aydınlatma direğine çarptı. Aşırı süratli olduğu iddia edilen otomobil, kavşağı da aşarak ışıklarda beklemekte olan Mert U., idaresindeki 35 DB 578 plakalı belediye otobüsüne (ESHOT) çarparak durabildi. Kazada araç sürücüsü Ömer K., ve yolcu konumundaki Tayfun E., yaralandı.

Kaza sonrası araç alev aldı

Kaza sonrası otomobilde yangın çıkarken alevlere ilk olarak belediye otobüsünün şoförü müdahale etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye erleri alevleri söndürerek yangını kontrol altına aldı. Araçta sıkışan yaralılardan biri ekiplerin çalışması sonrası bulunduğu yerden kurtarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/546477/izmir-balcovada-korkunc-kaza
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.