Beşiktaş’ta nefes kesen kovalamaca

Beşiktaş’ta bir grup vatandaş polis ekiplerinin uygulamasından kaçan şüpheliyi yakalayarak darp etti. Kovalamaca ve şüphelinin darp edildiği anlar kameralara yansıdı.
IHA-20210226AW253585
|
26 Şubat 2021, Cuma - 14:09
Beşiktaş’ta nefes kesen kovalamaca

Olay, Beşiktaş Türkali Mahallesi’nde önceki gün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polislerin şüphe üzerine durdurmak istediği şahıs kaçmaya başladı.  Bunun üzerine polis ekiplerinin peşine düştüğü şüpheli, ara sokaklara girerek izini kaybettirmek istedi. Polis ekipleri ise "Tutun" diye bağırarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Kaçan şahıs ekiplerin uyarısı ardından vatandaşlar tarafından yakalanarak tekme ve yumruklarla darp edildi. Öfkeli kalabalık tarafından polise teslim edilen şüpheli gözaltına alınarak polis otosuna bindirildi. Yaşanan kovalamaca saniye saniye kaydedildi. 

Olayla ilgili konuşan esnaf Enver Süvari, “Kadın yunus polis memurundan kaçmış. O da peşinden koşuyormuş. Biz burada otururken görüyorlar. Tutun diye bağırıyorlar. Onlar kadın bağırıyor diye duyunca bir anda üzerine çörekleniyorlar. Zaten yorgun düşmüştü, burada sıkıştırıp yakalatıyorlar. Biraz da pataklamışlar. Şahıs aranan şahısmış, biz neden arandığını anlamadık. Sonuçta yakaladılar” dedi.

Öte yandan, şahsın cezaevinden firar ettiği ve aranmasının olduğu öğrenildi.

 Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/621129/besiktasta-nefes-kesen-kovalamaca
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.