Ataşehir’de satırlı saldırgan dehşeti

Ataşehir’de mülkünü bir otel sahibine kiraya veren mal sahibi, elde edilecek gelirin diğer hissedarlarla paylaşılması yerine sadece kendisine verilmesini isteyerek dehşet saçtı. Elindeki satırla oteli basan saldırgan etrafa zarar verdi.
IHA-20210304AW258204
|
04 Mart 2021, Perşembe - 09:20
Ataşehir’de satırlı saldırgan dehşeti

Olay, Ataşehir’de bulunan bir otelde dün saat 21.15 sıralarında yaşandı. İddialara göre, mülkünü bir otel sahibine kiraya veren mal sahibi, elde edilecek gelirin diğer hissedarlarla paylaşılması yerine sadece kendisine verilmesini istedi. Bu isteği ardından otel sahibi ile tartışmaya başlayan şahıs tehditler savurdu. Tartışmanın büyümesi üzerine arabasına giden şahıs elindeki silahla geri dönmek istedi. Bu sırada güvenlik kameralarını görünce silahını bırakıp eline satır alan şüpheli döndüğü otelde dehşet saçtı. Elinde satırla etrafa zarar veren saldırgan bir süre sonra olay yerinden uzaklaştı. Şüpheli kısa süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

"Bir ay önce de depomuzun duvarlarını kırdı"

Otel sahibi olan şirketin avukatı Asena Aksoy Baycan, “Şahısla hukuk davamız devam ediyor. Ancak hukuk davasının konusunda bizi yıldırmak için sürekli böyle saldırılar düzenliyor. Yaklaşık bir ay önce de aynı şey oldu. Bir ay önce de depomuzun duvarlarını kırdı. Şimdi aynı şekilde hem silahla hem de kesici aletlerle buraya gelip hem müşterileri hem resepsiyondaki çalışanları tehdit etti. Müvekkilimi sürekli tehdit ediyor zaten. Can güvenliği yok yani kendisinin. Satırla geliyor, bu kapıyı kırarak içeri giriyor. Yukarıdaki müşteriler gürültüye iniyor. Burayı sürekli satırla vurup kırıyor. Hem müdürü tehdit ediyor, “burası ona toprak olacak ailesine veda etsin” diyor. Sonra çıkıp dışarıdaki pirinç levhalara zarar veriyor. Hem müşterilere de saldırıyor hem de çalışanlarımıza saldırıyor. Sebebi, buranın mal sahibi kendisi. Ancak tek başına değil hissedarları var ve hissedarlarına kira vermemizi istemiyor, sadece kendisine kira vermemizi istiyor” dedi.

"Adam satırla resepsiyona saldırdı"

Saldırgan şahsın sesini duyup otel lobisine inen İbadet Aliyev, “Yukarıda kendi odamda oturuyordum. Aşağıdan sesler duyunca indim. Adam satırla resepsiyona saldırdı. Resepsiyonun etrafını parçalamıştı. Merdivendeki korkulukları da ezdi. Sonra arabaya gitti silahı çıkardı. Silahı çıkarınca ben kameraya baktım. O benim kameraya baktığımı fark edince silahı hemen arabaya koydu. Bana doğru geldi, saldırmaya başladı. Ben kapıyı kapattım. Kapatınca kapıya vurdu. “Aç bir şeyler söyleyeceğim” deyince kapıyı açtım. Açtım kapıyı, adam geldi resepsiyona masaya vurdu, küfür etti” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/629212/atasehirde-satirli-saldirgan-dehseti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.