Ahşap ev alev alev yandı

Tokat’ta kundaklandığı ileri sürülen evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Düğün hazırlığı yapan genç kızın çeyizi kullanılamaz hale geldi.
IHA-20210407AW288501
|
07 Nisan 2021, Çarşamba - 01:16
Ahşap ev alev alev yandı

Kemer Mahallesi'nde iki ailesinin yaşadığı  tek katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İhbar üzerine
olay yerine Tokat Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler ekiplerin yarım saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı. Birkaç gün sonra düğün yapacak olan Zehra Mert’in çeyizleri ise yangından kurtarılamadı.

Evin kundaklandığı iddiası

Ev sahibi Mehmet Mert, yangını çocuklar arasında çıkan bir kavga sonrasında şikayetçi oldukları yeğenin çıkardığını ileri sürdü. Karakoldan döndükten bir süre sonra yangının çıktığını belirten Mert, “Kızın çeyizi yandı, birkaç gün sonra düğünü vardı. Onlar da gitti” dedi.

Geldikten sonra yangın çıktı

Yangından komşularını telefonla araması sonucu haberdar olduklarını belirten Fatma Gözütok, ”Yangın banyonun üzerindeki çatıdan çıktığını gördüm. Yeğenimin Perşembe günü düğünü vardı. Düğünden dolayı bir tartışma oldu. Ağzından yaralanmıştı, kardeşlerim karakola gittiler. Geldikten sonra yangın çıktı” diye konuştu.

Kundaklama iddiaları üzerine inceleme başlatıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/696984/ahsap-ev-alev-alev-yandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.