Beylikdüzü’nde acil serviste doktora saldırı

Beylikdüzü’nde 3 kez üst üste boğaz ağrısı şikayetiyle özel bir hastaneye gelen ve doktorun koronavirüs testi tavsiyesine uymadığı iddia edilen hasta, acil serviste dehşet saçtı. Doktoru darp eden hasta ardından iddialara göre dışarı çıkıp aracından silah alarak saldırmak istedi. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
IHA-20210416AW296801
|
16 Nisan 2021, Cuma - 11:14
Beylikdüzü’nde acil serviste doktora saldırı

Olay, Beylikdüzü’nde bulunan özel bir hastanede önceki gün meydana geldi. İddialara göre, daha önce 2 kez boğaz ağrısı şikayeti ile hastaneye gelen  S.B. isimli hastadan koronavirüs testi yaptırması istendi.

Acilde tansiyon yükseldi

Talep üzerine doktor ile hasta arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine önce doktorun eline vuran S.B. ardından iddialara göre aracından aldığı silah ile tekrar hastaneye girmeye çalıştı. Öfkeli adama hastane çalışanları ve kapıdaki görevliler engel oldu. 

Beyaz kod verdi

Acilde yaşanan olayın akabinde saldırıya uğrayan doktor emniyete ‘beyaz kod’ çağrısında bulundu. Bunun üzerine hastaneye gelen polis ekipleri şüpheli şahsı gözaltına aldı. Hastane çalışanları ile doktorun şikayetçi olduğu S.B. hakkında yasal işlem başlatıldı.

(İHA)


http://www.ankaramasasi.com/haber/712793/beylikduzunde-acil-serviste-doktora-saldiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.