Polisten kaçan şüpheli seyir halindeki araca çarptı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde polisten kaçan sürücünün kullandığı otomobilin çarptığı bir araç, park halindeki başka bir araca çarptı. Kazada 3 kişi yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
IHA-20210427AW305656
|
27 Nisan 2021, Salı - 07:33
Polisten kaçan şüpheli seyir halindeki araca çarptı

Kaza, Barış Mahallesi 302 sokak ile 312 sokak kesişiminde dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, 35 CLP 33 plakalı otomobilin sürücüsü S.A. (29), Karabağlar ilçesi Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde polisin ‘dur’ ihtarına uymadı.Bunun üzerine ekipleri ile araç sürücüsü arasında kovalamaca başladı. Buca istikametine ilerleyen otomobil, M.A. (43) idaresindeki  35 SZ 322 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halinde bir araca çarptı.

Beyin kanaması geçirdi

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil içinde sıkışan M.A., bulunduğu yerden çıkarılarak ambulans ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, M.A’nın 10 yaşındaki oğlu ile diğer araç sürücüsü de Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. M.A’nın ayağında kırıklar olduğu ve S.A’nın ise beyin kanaması geçirdiği öğrenildi.

Alkollü olduğu iddia edilen S.A’ya, sokağa çıkma kısıtlaması ve trafik kurallarını ihlalden 5 bin lira ceza kesildiği, ehliyetine ise 2 yıl el konulduğu belirtildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/735636/polisten-kacan-supheli-seyir-halindeki-araca-carpti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.