İstanbul’da vatandaşları tedirgin eden gaz kokusu

İstanbul’da gece yarısı kentin sahil kesimlerindeki ilçelerde hissedilen gaz kokusu paniğe neden oldu. Yapılan incelemeler sonucunda kokunun bir doğalgaz tankeri gemisinden kaynaklandığı tespit edildi.
IHA-20210427AW305658
|
27 Nisan 2021, Salı - 07:53
İstanbul’da vatandaşları tedirgin eden gaz kokusu

İstanbul’da gece saatlerinde kentin sahil kesimlerine yakın ilçelerde yayılan gaz kokusu paniğe neden oldu. Bakırköy’den Silivri’ye kadar uzanan yoğun gaz kokusu vatandaşları tedirgin etti. Vatandaşların ihbarı üzerine İGDAŞ ekiplerinin yaptıkları incelemeler sonucunda gaz kokusunun saat 02:00 sularında Bakırköy açıklarından Avcılar istikametine seyir halinde olan bir doğalgaz tanker gemisindeki sızıntından kaynaklandığı belirlendi. 

"Tedirgin olduk"

Avcılar sahiline koşu için çıktığını söyleyen Mehmet Ayyıldız, "Yoğun miktarda bir gaz kokusu vardı. Acaba bir kaçak mı var çünkü daha önce medyadan da takip ediyorduk, gaz sıkışmasından kaynaklı patlamalar oluyordu. O yüzden koşumu yarım bıraktım. Normalde daha fazla sürüyordu koşum ama o gaz kokusunu aldıktan sonra bir tedirgin olduğumdan dolayı koşumu da yarım bıraktım" diye konuştu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/735653/istanbulda-vatandaslari-tedirgin-eden-gaz-kokusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.