Ankara'daki Zeynep Erdoğan cinayetinin detayları

Ankara’nın Çankaya ilçesinde kocası tarafından işkenceye uğradıktan sonra göğsünden bıçaklanarak öldürülen Zeynep Erdoğan cinayetinin detayları ortaya çıkmaya başladı.
IHA-20210510AW316724
|
10 Mayıs 2021, Pazartesi - 11:58
Ankara'daki Zeynep Erdoğan cinayetinin detayları

Ankara’nın Çankaya ilçesinde kocası tarafından işkenceye uğradıktan sonra göğsünden bıçaklanarak öldürülen Zeynep Erdoğan (47) cinayetinde sis perdesi aralanıyor. 

Cinayetin yaşandığı evde  bahçıvan olarak çalışan Seyfi Düşmez, olayın Cumartesi günü yaşandığını belirterek "Tanıdığım bildiğim kadarıyla iyi insanlardı. Ben onların bahçıvanıydım. Adam, kadının çocuğunu da eve bağlamış. Çocuk kendi çabalarıyla kurtulmuş. Buradaki site görevlileri, komşular ve belediyeciler çocuğu görmüş. Çocuğun ellerini çözüp polisi aramışlar." dedi.

Cinayet zanlısının polis tarafından yakalandığını belirten Düşmez, "Polis gelmiş, adamı da yakalamışlar sonra. Kadının ve çocuğun ellerinin bağlandığını duydum. Daha önce kavga ettiklerini hiç görmemiştim. Olaydan sonra polisler ve olay yeri inceleme ekipleri gelmiş. Aşağı yukarı sekiz aydır burada ikamet ediyorlardı." şeklinde konuştu. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/766844/ankaradaki-zeynep-erdogan-cinayetinin-detaylari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.