Antalya’da çocukların fotoğrafının çekildiği iddiası

Antalya’da bir otelde tatil yapan gurbetçi aile, yabancı uyruklu 2 kişinin, çocuklarının video ve fotoğraflarını çektiğini iddia etti. Polis ekipleri şüpheliler hakkında kişisel verilen kaydedilmesi suçundan işlem başlattı.
IHA-20210604AW336785
|
04 Haziran 2021, Cuma - 08:49
Antalya’da çocukların fotoğrafının çekildiği iddiası

Olay, Muratpaşa ilçesi Lara bölgesinde yaşandı. Otelde tatil yapan gurbetçi aile, yabancı uyruklu 2 kişinin, çocuklarının video ve fotoğraflarını çektiğini fark etti. Aile bireyleri şüphelilerden birine tekme attı. O anlarda araya güvenlik ekipleri girdi. İki kişi güvenlik görevlileri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler büyük tepki çekti.

"Olayın takipçisi olacağız"

Otel yönetimi tarafından sosyal medyadaki görüntülerin altına yapılan yorumda, “Şirket prensibi gereği en hassas olduğumuz, ‘çocuklar’ konusunda tarafımızca asla taviz verilmemiş ve ivedilikle tesis dışı edilmişlerdir. Haklarında Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulunulmuştur. Takibi de bizzat tarafımızca ve avukatlarımızca yapılacaktı” denildi.

Ailenin şikayetçi olması üzerine harekete geçen  Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheliler hakkında kişisel verilen kaydedilmesi suçundan işlem başlattı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/814297/antalyada-cocuklarin-fotografinin-cekildigi-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.