Ersan Şen'den tepki çeken zorunlu aşı çıkışı

Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, katıldığı bir canlı yayında koronavirüs aşısı olmayanları hedef alan açıklamalarda bulundu. Şen, zorunlu aşı uygulamasının başlatılması gerektiğini belirtip "Mazeretin yoksa bunun da yaptırımı şudur; 2 yıl, 3 yıl, 4 yıl hapis cezası. Hatta ben zorunlu aşıyı gelir evinde iş yerinde tatbik ederim. Asker ve polis zoruyla evlerine iş yerlerine girip yaparsın." ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
14 Haziran 2021, Pazartesi - 10:51
Ersan Şen'den tepki çeken zorunlu aşı çıkışı

Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, katıldığı bir televizyon programında koronavirüs sürecinde yaşanılanlara ve aşılama uygulamasına ilişkin konuştu.

Aşı olmak istemeyen vatandaşlara yönelik değerlendirmelerde bulunan Şen, "Zorunlu aşıyı çıkarırsın. Dersin ki kardeşim, tıbbi geçerli mazeretin olmamak kaydıyla eğer bu mazeretin yoksa bunun da yaptırımı şudur; 2 yıl, 3 yıl, 4 yıl hapis cezası. Hatta ben zorunlu aşıyı gelir evinde iş yerinde tatbik ederim. Bu gücün varsa uygularsın." dedi.

"Asker zoruyla girip yaparsın"

Şen şu şekilde devam etti:  "Benim sıram geldiyse, ben aşıya gitmediysem, haklı bir mazeretim yoksa, yaptırımın neyse tatbik edersin. O insanları aşıya mecbur edersin. Veya öyle bir günler olur ki, asker ve polis zoruyla evlerine iş yerlerine girip yaparsın. Bu hayat, her şey mümkün."

Bu sözler ardından sosyal medyada HaddiniBilErsanŞen ve ErsanŞenTutuklansın hashtagleri ile çok sayıda mesaj paylaşıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/834198/ersan-senden-tepki-ceken-zorunlu-asi-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.