Saadet Partisi'nden Madımak videosu: Temel Karamollaoğlu'nun sesi de kullanıldı

Saadet Partisi'nin, Madımak Katliamı'nın 28. yıldönümü nedeniyle paylaştığı video sosyal medyada büyük ses getirdi. Videoda, o dönem Sivas Belediye Başkanı olan Temel Karamollaoğlu'nun kalabalığın dağılmasına yönelik seslendiği anlar da yer aldı.
Ankara Masası
|
02 Temmuz 2021, Cuma - 13:47
Saadet Partisi'nden Madımak videosu: Temel Karamollaoğlu'nun sesi de kullanıldı

Saadet Partisi'nin Twitter hesabından Sivas'ta Madımak Otel'de yaşanan katliamın yıl dönümünü dolayısıyla bir mesaj paylaşıldı. 

Yaşananların 'vahşet' olarak değerlendirildiği mesajda  "Bugün hepimizin ortak acısı #Madımak'ta yaşanan vahşetin 28. yıl dönümü! Böylesine acı hadiselerin bir daha yaşanmaması için; kardeşlik, birlik, beraberlik, anlayış, saygı ve tahammülün hakim olduğu bir Türkiye temenni ediyoruz." denildi.

Öte yandan mesajla birlikte servis edilen videoda olayın yaşandığı dönem Sivas Belediye Başkanı olan Temel Karamollaoğlu'nun Madımak Oteli'nin etrafında toplanan saldırganlara, "Şimdi sizden abiniz olarak, belediye başkanınız olarak rica ediyorum. Bana karşı en ufak saygı, sevgi duyan kardeşlerimden rica ediyorum. Lütfen şu noktadan itibaren sükunetle dağılalım" dediği anlar yer aldı.

Madımak olayı sizi utandırıyor mu?

Karamollaoğlu geçen yıl katıldığı bir televizyon programında Sivas Katliamı'nın kendisini utandırıp utandırmadığına ilişkin soruya, "Kimse valiye, emniyet müdürüne sormuyor bunu. Halbuki onların görevi meydana gelen bu hadiseleri önlemekti. Bu hadiselerin olmaması için tedbir almaktı, hiç alakası olmayan bir insan neden utanç duyacak? Bundan dolayı üzülüyor ve hayıflanıyorum neden önlemedi diye" yanıtını vermişti. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/866157/saadet-partisinden-madimak-videosu-temel-karamollaoglunun-sesi-de-kullanildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.