İstanbul’da canlı yayında intihar girişimi

İstanbul'da bir genç, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada intihar etmek için Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne yürümek istedi. Yayının ihbar edilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, boğazına bıçak dayayarak yanına yaklaştırmayan genci bir anlık dalgınlığından faydalanarak etkisiz hale getirdi
IHA-20210716AW372504
|
16 Temmuz 2021, Cuma - 12:39
İstanbul’da canlı yayında intihar girişimi

Olay, geçtiğimiz Salı günü saat 00.00 sıralarında TEM Otoyolu Sarıyer Baltalimanı bağlantı yolunda meydan geldi. Edinilen bilgiye göre, 30 yaşlarındaki M.Ö. isimli genç, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada intihar etmek için Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü’ne doğru yürümeye başladı.

Canlı yayını gören vatandaşlar hemen polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, genci ikna çalışmalarına başladı. Şahıs ise boğazına bıçak dayadıktan sonra ekiplerin yaklaşmasına izin vermedi. Ekipler saatlerce devam eden ikna çalışmaları sırasında bir anlık dalgınlığından faydalanarak genci etkisiz hale getirdi. Polis işlemleri için emniyete götürüldü.

Öte yandan yaşananlar saniye saniye kameralara yansıdı. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/892691/istanbulda-canli-yayinda-intihar-girisimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.