Ankara'da ölü bulunan Onur Alp Eker'in otopsi işlemi tamam

Başkent'te kaybolduktan sonra cansız bedenine ulaşılan Onur Alp Eker'in yapılan otopsi işleminde darp izine rastlanmadığı öğrenildi.
Ankara Masası
|
23 Temmuz 2021, Cuma - 14:15
Ankara'da ölü bulunan Onur Alp Eker'in otopsi işlemi tamam

Başkent'te Kurban Bayramı'nın ilk günü kaçan kurbanlığı bulmaya çalışırken kaybolan ve dün akşam cesedine ulaşılan 19 yaşındaki Onur Alp Eker'in Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemi sona erdi.

Ankara Masası'nın edindiği bilgilere göre; Eker'in vücudunda darp izine, kesici-delici alet ya da ateşli silah yarasına rastlanmadı. Eker'in kaybolduktan sonra yardım için annesiyle iletişime geçtiği cep telefonu ise üzerinden çıktı. Alınan numunelerin İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği, Eker'in kesin ölüm sebebinin burada yapılacak incelemelerden sonra belirleneceği öğrenildi. 

Onur Alp Eker'in ölümü

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Onur Alp Eker, bayramın ilk günü Pursaklar ilçesine bağlı Sirkeli Mahallesi'nde evlerinin bahçesinden kaçan kurbanlığın peşine düştü. Bir süre sonra kendisinden haber alamayan Eker'in ailesi, çocuklarının bulunması için durumu polise bildirdi. 

Termal kameralarla arandı 

Havadan ve karadan yapılan çalışmalarda 50 kilometre karelik alan termal kameralarla tarandı. 150’den fazla görevli personelin katıldığı çalışmalara özel harekat, çevik kuvvet, motorlu yunus polisler de destek verdi. Bu çerçevede bölgedeki hobi bahçeleri tek tek arandı. 

"Yolumu şaşırdım bana konum at"

Onur Alp Eker'in dedesi Zühtü Erdoğan, torununun kaçan koyunu gözden kaybetmesi ardından annesi ile iletişime geçtiğini ve "Koyunu göremiyorum artık, kaybettim. Yolumu da şaşırdım, bana bir konum at" dediğini aktardı. Erdoğan, annenin konum attıktan sonra Eker'in şarjının bittiğini ekledi. 

Eker arama çalışmaları ardından  Çalseki mevkisinde ölü olarak bulundu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/902684/ankarada-olu-bulunan-onur-alp-ekerin-otopsi-islemi-tamam
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.