Ankara'da otomobil takla attı: 6 yaralı

Ankara’da çelik bariyerlere çarpan otomobilin takla atması sonucu 2'si ağır 6 kişi yaralandı.
IHA-20210723AW377036
|
23 Temmuz 2021, Cuma - 15:22
Ankara'da otomobil takla attı: 6 yaralı

Kaza, Ankara-Eskişehir yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, A.K. idaresindeki  34 PB 7811 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak çelik bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle taklalar atmaya başlayan araç yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada sürücü A.K. ile araç içerisindeki F.K. (61), N.K. (11), S.A. (45), N.A. (16) ve Ö.A. (41) yaralandı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan F.K. ile N.A.’nın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikelerinin olduğu öğrenildi.

Kazaya şahit olan Mustafa Erten ise aracın süratinin fazla olduğunu söyleyerek, “Sürücü köprüyü geçer geçmez hakimiyetini kaybetti. Daha sonra takla açtı araç. İki tane yaralı çocuk gördüm ve ambulansı aradım. Ambulans 10 dakika içinde hemen geldi ve yaralıları götürdü. Araçta biraz sürat vardı, tek başına kaza yaptı. Bariyerlere çarptı takla attı. Polisi aradım, jandarmayı aradım” ifadelerini kullandı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/902794/ankarada-otomobil-takla-atti-6-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.