İstanbul'da olaylı gece

Taksim bir restorana gelen yabancı uyruklu 2 şahıs, iddiaya göre yan masada oturan 3 kadına laf attı. Restoran çalışanlarının gitmeleri yönündeki uyarlarına küfürle karşılık veren şahıslar, saldırgan tavırlar gösterince kavga çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga sonrası taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.
Ankara Masası
|
26 Temmuz 2021, Pazartesi - 10:12
İstanbul'da olaylı gece

Olay, Beyoğlu Taksim Talimhane bölgesinde dün saat 02.15 sıralarında meydana geldi. İddialara göre; sipariş vermek için bir restorana gelen  yabacı uyruklu iki şahıs,  yan masada oturan 3 kadına laf attı. Kadınların şikayeti üzerine restoran çalışanları şahısları uyardı.

Taksim'de ortalık karıştı

Şahısların kadınları rahatsız etmeye devam etmesi üzerine bir kez daha uyarılan şahıslar,  “Ben buradan gitmiyorum, ne yapacaksınız” diyerek çalışanları tehdit etti. Bunun üzerine mekandan çıkarılmak istenen yabancı uyruklu şahıslar ile restoran çalışanları arasında kavga çıktı.


Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı

Şahısların yumrukla saldırması üzerine restoran çalışanları da aynı şekilde karşılık verdi. Dakikalarca süren meydan kavgasında tekme, yumruk ve tokatlar havada uçuştu. O anlarda düşen şahıslardan biri ise yerde tekmelendi. Vatandaşların araya girmesiyle şahıslar olay yerinden uzaklaştı. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/905728/istanbulda-olayli-gece
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.