Kocaeli'de alkollü şahıs acil servisi birbirine kattı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde alkollü şahıs, tedavi için kaldırıldığı hastanenin acilinde sağlık çalışanlarının üzerine yürüyerek kullandıkları tıbbi malzemeleri yere saçtı. Yakınlarının sakinleştirdiği şahsın saldırgan tavırları ise güvenlik kamerasına yansıdı.
IHA-20210811AW391210
|
11 Ağustos 2021, Çarşamba - 13:51
Kocaeli'de alkollü şahıs acil servisi birbirine kattı

Olay, Gebze Fatih Devlet Hastanesinde dün akşam 22.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hasan Ö., aşırı alkol kullandıktan sonra rahatsızlanarak yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Gebze Fatih Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılan Hasan Ö., burada tedavi altına alındı. Sağlık çalışanlarının yaptıkları incelemenin ardından müşahede odasına alınarak serum takılmasına karar verilen Hasan Ö. ise taşkınlık çıkartıp, sağlık çalışanlarının bulunduğu alana yürüyerek, tedavi masası üzerindeki tıbbı malzemeleri yere fırlattı.

Sağlık çalışanlarının üzerine yürüdü

Saldırgan tavırlar sergileyen Hasan Ö., sağlık çalışanlarının üzerine yürümek istediği sırada yakınları tarafından sakinleştirildi. Hasan Ö. daha sonra güvenlik tarafından hastane dışına çıkarıldı. Hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarının korku dolu anlar yaşamasına ve tedavi hizmetlerinin aksamasına sebep olan olay şahıs hakkında polis ekipleri inceleme başlattı.

Hastane yönetimi şikayetçi oldu

Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İlyas Sarı yaşananlarla ilgili olarak, “Dün akşam saatlerinde acil servisimizde üzücü bir olay yaşandı. Acil servisimizin yoğun olduğu bir vakitte alkollü olduğunu düşündüğümüz şahıslar, acil servisimize muayene için başvurmuşlar. Acil hekimimiz tarafından muayeneleri yapıldıktan sonra gerekli tedavi ve tetkiklerin yapılması amacıyla müşahedeye alınmışlardır. Yaklaşık 15 hasta ve yakınının olduğu müşahede alanımızda bu şahıslar taşkınlık çıkarıp, personelimize sözlü hakaretlerde bulunup, etrafı yumruklayıp malzemelere zarar vermişlerdir. Alanda gerginliğe sebebiyet verip, personelimizin moral ve motivasyonunun düşmesine ve hastalarımızda korkuya sebep olmuşlardır. Oluşan durumla ilgili yasal işlem hastanemiz tarafından başlatılmıştır” dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/943257/kocaelide-alkollu-sahis-acil-servisi-birbirine-katti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.