Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden Altındağ açıklaması

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Altındağ'daki olaylarla ilgili provokatif maksatlı paylaşım yapanlar hakkında adli işlem başlatıldığını açıkladı.
Ankara Masası
|
12 Ağustos 2021, Perşembe - 08:48
Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden Altındağ açıklaması

Altındağ ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi'nde, 18 yaşındaki Emirhan Yalçın'ın Suriye uyruklu bir kişinin bıçaklı saldırısı ardından hayatını kaybetmesi bölgede tansiyonu yükseltti. Yalçın ailesinin evine yakın bir bölgede başlayan olaylarda Suriyelilere ait ev ve iş yerleri taşlandı. Yetkililer sağduyu çağrısı yaparken vatandaşı galeyana sevk etmek isteyen bazı karanlık odaklar sosyal medyada provokatif paylaşımlarda bulundu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü yaşanan olaylarla ilgili paylaştığı açıklamada Altındağ'da çekildiği iddia edilen bazı görüntülerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Açıklamada "Bazı sosyal medya hesaplarında ilimizde meydana geldiği iddia edilen gerçek dışı görüntüler paylaşılmaktadır. Aşağıda yer alan ve Altındağ ilçesinde meydana geldiği iddia edilen görüntü 2021 yılında başka bir ülkede meydana gelen olaya aittir." denildi.

Kentte  kundaklama sonucu araç ya da bina yangını yaşanmadığı,  provakatif maksatlı paylaşım ve görüntüleri yayınlayanlarla ilgili adli işlemler başlatıldığı aktarıldı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/944854/ankara-emniyet-mudurlugunden-altindag-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.