Ankara'da ehliyetsiz sürücü kahvehaneye daldı

Başkent'te aracının pedallarını karıştıran ehliyetsiz sürücü fren yerine gaza basınca cadde üzerinde bulunan bir kahvehaneye daldı. Kazada 3 kişi yaralandı.
IHA-20210813AW393172
|
13 Ağustos 2021, Cuma - 15:26
Ankara'da ehliyetsiz sürücü kahvehaneye daldı

Kaza, Altındağ ilçesinde bağlı Rüzgarlı Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre; ara sokaktan caddeye çıkan 06 BUJ 771 plakalı otomobilin sürücüsü  Vedat A.,  fren yerine gaz pedalına basınca aracıyla  kahvehanede oturan insanlara çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı. 

Kaza ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza mahallinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Ehliyetsiz olduğu belirlenen  Vedat A.'ya para cezası kesildi. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

“Can pazarı yaşandı”

Kazanın mağdurlarından çevre esnafı Cevdat Eren “Seyyar köfteciyim. Normalde tezgahın başında oturan bir insanım. Bir misafirimiz vardı. Onunla sohbet ediyorduk. Arkamı döndüm, kıyamet kopmuş. Benim seyyar araba havada dönerek takla atıyor. Arabayı süren acemiydi galiba. Virajı alamayınca fren yerine gaza bastı. Bizi biçti gitti. İnsanlar panik halindeydi. Tabiri caizse can pazarı yaşandı burada. Normal bir olay değil bu. Gaza basınca önüne ne geldiyse kattı gitti. Benim araba pert oldu. Aynı kağıdı buruşturmuş gibi oldu. Orada çay içen insanlar vardı, onlarda kazadan zarar gördü. Birisini de altına aldı zaten. Şükür ki canımız sağ, ölen olmadı. Hafif yaralanan oldu sadece” dedi.


(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/947418/ankarada-ehliyetsiz-surucu-kahvehaneye-daldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.