Yalı Çapkını, bu akşam 68. bölümüyle ekrana gelecek!

Star TV'de ilgiyle izlenen ve takip edilen Yalı Çapkını dizisi bu akşam 68. bölümüyle ekrana gelecek. Peki neler yaşanacak? Detaylar haberimizde...
Ecem Çetin
|
03 Mayıs 2024, Cuma - 13:02
Yalı Çapkını, bu akşam 68. bölümüyle ekrana gelecek!

İki sezondur cuma akşamları izleyici karşısına çıkan ve ilk bölümünden itibaren büyük bir ilgiyle izlenen  Yalı Çapkını dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?    

Gelen tehdit mesajıyla endişelenen Ferit, kimsenin zarar görmemesi için güvenlik önlemlerinin daha da artırılmasını ister. Asuman'ın Doruk'la olan uygunsuz görüntülerinin internete düşmesi aileyi sarsarken, Halis Ağa ortaya çıkan bu gerçeğe büyük tepki gösterir. Doruk'u bulmak için büyük bir mücadeleye girişen Ferit, ona bu yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlıdır. Evden kovulan İfakat, Halis Ağa'nın gözündeki yerini kazanabilmek için yeni bir planı devreye sokar. Sağlığıyla ilgili hiç beklemediği bir gelişmeyi öğrenen Seyran, yeni ve büyük kararlar almak için harekete geçer. Tehdit mesajının sahibine ulaşmaya çalışan Ferit, aradığı düşmanın çok yakınında olduğundan haberdar değildir.

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Diziyi Barış Günger kaleme alıyor.  

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi isimler yer alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136606/yali-capkini-bu-aksam-68-bolumuyle-ekrana-gelecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.