Kıvılcım ve Ömer evleniyor! Kızılcık Şerbeti bu akşam Show TV'de

Show TV'de cuma akşamları ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Kıvılcım ve Ömer'in ikinci kez nikah masasına oturduğu, Fatih'in Doğa ve Giray'ı gördüğü anlar oldukça merak ediliyor.
Ecem Çetin
|
03 Mayıs 2024, Cuma - 15:24
Kıvılcım ve Ömer evleniyor! Kızılcık Şerbeti bu akşam Show TV'de

İki sezondur Show TV'de cuma akşamları ekrana gelen, ilk bölümden itibaren hayranların büyük bir ilgiyle izlediği  Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.   

Yeni bölümde neler yaşanacak?   

Alev’in sinirlenip Ömer’e, Abdullah’la yaşadığı gizli hayatı itiraf etmesi, Abdullah ve Ömer ilişkisine farklı bir boyut getirecektir. Kocasındaki değişikliği fark edip huzursuz olan Pembe, Alev’in peşine Zülkar’ı takar. Ama Alev bu takibi anlayıp Pembe’ye küçük de olsa bir ders verecektir. Fatih bu konuya dahil olacak ve annesiyle gerilecektir. Sönmez’in çöpçatanlık girişimini engellemek isteyen Doğa’yı büyük bir sürpriz beklemektedir. Fatih’in karısına hediye olarak çok pahalı bir çanta alması Ünal ailesinde hoş karşılanmaz. Ancak Görkem bu konuda altta kalmayı kendine yediremeyecektir. Giray’ın şirketinin düzenlediği maratona Doğa, Çimen, Metehan, Nilay ve Mustafa katılacak, çok keyifli bir gün geçireceklerdir. Kıvılcım’ın hazırladığı sürpriz nikahla Kıvılcım ve Ömer evlenirler. Fatih ise Doğa’yı bir türlü aklından çıkaramamanın huzursuzluğunu yaşarken gördüğü bir sahne ile iyice yıkılacaktır.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.     

Başrolünde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alırken dizide bu isimlere Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan eşlik ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136618/kivilcim-ve-omer-evleniyor-kizilcik-serbeti-bu-aksam-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.