Eymir'de köpek katliamı!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı Eymir Gölü'nde 6 köpek zehirlenerek öldürüldü. Olayın ardından ortaya çıkan görüntü vicdanları sızlattı.
Ankara Masası
|
15 Aralık 2020, Salı - 23:33
Eymir'de köpek katliamı!

Ankara, Gölbaşı ilçesine bağlı Eymir Gölü yakınlarında köpek katliamı yaşandı.

Gölün yakınlarında bahçesi olan Samed Uluğ, isimli vatandaş sokak köpeklerini beslemek için gittiği bölgede korkunç bir görüntüyle karşılaştı.

Uluğ, bölgede  bazı köpeklerin hareketsiz yattığını fark eden Uluğ,  Emniyet Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma birimi ile Çankaya Belediyesine ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen ekipler 6 köpeğin cesediyle karşılaştı. Köpeklerin cansız bedenleri araştırılmak üzere Çankaya Belediyesi barınağına götürüldü.

Hayvan Hakları Yasası çıkarılsın

Olayın ardından vicdanları sızlatan bir görüntü ortaya çıktı.

Zehirlenen anne köpek yavrularının yanında cansız yatarken, yavrularının annelerinin yanından ayrılmadığı görüldü.

O anları ilişkin görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Haydar Özkan, Hayvan Hakları Yasası'nın bir an önce çıkarılması çağrısı yaptı.

Özkan paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

VİCDANSIZLARA Hakettiği HAPİS Cezası verilmediği sürece KATLİAM durmaz. Ankara Eymir gölü girişinde 6 Köpek Zehirlendi. Öksüz kalan günlük yavrulara SÜT ANNE ARANIYOR. Bu vebal görevini yapmayan belediyeler ve yasayı çıkarmayanların omzundadır.
http://www.ankaramasasi.com/haber/447081/eymirde-kopek-katliami
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.