'İmamoğlu'nun özel kalemiyim' dedi, taşla saldırdı

İstanbul Kağıthane'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun özel kalemi olduğunu iddia eden şahıs 2 yaşındaki kızı ve eşiyle seyahat eden Uğur Balkoca'nın aracına taş fırlattı.
Ankara Masası
|
12 Eylül 2021, Pazar - 09:12
'İmamoğlu'nun özel kalemiyim' dedi, taşla saldırdı

Olay dün akşam 18.00'da Kağıthane Merkez Mahallesi İmhrahor Caddesi üzerinde meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, Psikolog Uğur Balkoca eşi Dilan Balkoca ve 2 yaşındaki kızlarını alarak 34 BBP 731 plakalı otomobilleriyle Kağıthane Belediyesi Has Bahçe Mesire alanına gitmek için yola çıktı. İddiaya göre Uğur Balkoca, seyir halindeyken İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait  34 EGY 018 plakalı otomobilin sürücüsü Olcay Kurt tarafından taciz edildi. İki sürücü arasındaki tartışma bir süre sürerken Olcay Kurt, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Özel Kalemi" olduğunu belirterek Uğur Balkoca'nın arabasına taş fırlattı.

Psikolog Uğur Balkoca ise yaşadığı o anları cep telefonuna kaydetti. Balkoca, görüntülerle Kurt'tan şikayetçi olurken, Olcay Kurt ve yanında bulunan Nazire İlbasan yakalanarak emniyete getirildi. İfadeleri alınan iki isim serbest bırakıldı.

Uğur Balkoca'nın İBB'de psikolog, Olcay Kurt'un ise İETT şoförü olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili inceleme ise devam ediyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1003646/imamoglunun-ozel-kalemiyim-dedi-tasla-saldirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.