Şeyma Subaşı'ndan düğün açıklaması geldi

Mohammed Alsaloussi ile barışan Şeyma Subaşı, evlilik ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Subaşı, "Medoo bana, 'Sana öyle bir düğün yapacağım ki bir sene boyunca dünyadaki herkes bizim düğünümüzü konuşacak!' dedi." ifadelerini kullandı.
Zeliha Demirci
|
17 Eylül 2021, Cuma - 10:24
Şeyma Subaşı'ndan düğün açıklaması geldi

Sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığını duyuran Şeyma Subaşı, YouTube kanalına geri döndü. Aldığı kararları takipçileriyle paylaşan Subaşı, ayrıca aşk hayatıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

"Herkes evlilik ne zaman diye soruyor. Evlilik kadar kafanıza taş düşsün!" diyen Şeyma Subaşı, "Belki de evlendik, nereden biliyorsunuz?" şeklinde konuştu. Subaşı ayrıca evliliğe anlam yüklemenin mantıklı olmadığını ima etti. Şeyma Subaşı, düğünü önce Ibiza'da yapmayı düşündüklerini ancak çok fazla acele etmemek için iptal etme kararı aldıklarını söyledi.

Şu an için düğünü nerede yapacaklarını bilmediğini ifade eden Şeyma Subaşı, "Meedo bana, 'Sana öyle bir düğün yapacağım ki bir sene boyunca dünyadaki herkes bizim düğünümüzü konuşacak!' dedi." şeklinde konuştu

http://www.ankaramasasi.com/haber/1009297/seyma-subasindan-dugun-aciklamasi-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.