Cezaevinde sinir krizi geçirmiş, kendine zarar vermişti! Dilan Polat'ın avukatı tahliye talebinde bulundu

Geçtiğimiz günlerde kaldığı cezaevinde sinir krizi geçiren ve kendisine zarar veren Dilan Polat'ın avukatı müvekkili hakkında sağlık sorunları nedeniyle cezaevinde kalmasının elverişli olmadığı gerekçesiyle tahliye talebinde bulundu.
Ecem Çetin
|
05 Mayıs 2024, Pazar - 11:48
Cezaevinde sinir krizi geçirmiş, kendine zarar vermişti! Dilan Polat'ın avukatı tahliye talebinde bulundu

Dilan Polat ve Engin Polat çift, kasım ayında kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlar nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Dilan Polat'la ilgili bir haber geçtiğimiz günlerde gündeme geldi. 

Polat'ın cezaevinde sinir krizi geçirdiği ve kesici aletle kendisine zarar verdiği öğrenildi.

Ankara Masası'na konuşan Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya , "Mahkemelerin İçeriğinde suç olmadığı anlaşılmasına rağmen, tahliye kararı verilmemesine karşı bir sinir krizi geçirmiş. Biraz kendisine zarar vermiş. Sonra da doktorlar müdahale etmiş. Şu an iyi. Cezaevinde." dedi.

Yaşananlar sonrası Dilan Polat'la ilgili yeni bir gelişme daha gündeme geldi. 

Dilan Polat'ın avukatı müvekkili hakkında sağlık sorunları nedeniyle cezaevinde kalmasının elverişli olmadığı gerekçesiyle tahliye talebinde bulundu.

Avukat, ayrıca  soruşturmanın yürütüldüğü savcılığa dilekçe verdi. 

Sabah gazetesinden Arzu Kaya'nın haberine göre; Başsavcılık,  Dilan Polat'ın en yakın adli tıp kurumu birimine sevk edilmesine karar verdi.

Savcılık, diğer yandan Dilan Polat'ın tutuklu olarak cezaevi koşullarında bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği, tıbbi açıdan cezaevi koşulları altında bulunmasında sakınca olup olmadığı konusunda rapor alınmasını istedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2136942/cezaevinde-sinir-krizi-gecirmis-kendine-zarar-vermisti-dilan-polatin-avukati-tahliye-talebinde-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.