Ankara Keçiörengücü'nden kararlara tepki

Ankara Keçiörengücü sosyal medya hesabından Boluspor maçının hakem kararlarını eleştiren bir metin yayımlandı.
Ankara Masası
|
19 Eylül 2021, Pazar - 10:06
Ankara Keçiörengücü'nden kararlara tepki

Ankara Keçiörengücü, 3-0 yenildikleri Boluspor maçının kararlarıyla ilgili bir açıklama yayımladı.

Açıklamada hakeminin yanlı tavrına dikkat çekilirken "kazanacaksak da sahada, kaybedeceksek de sahada; masalarda, lobilerde değil’ mottosunu benimsediğimizi bir kez daha hatırlatmak isteriz." ifadelerine yer verildi.

İşte o açıklama;

TFF 1.Lig’in beşinci haftasında Boluspor ile oynadığımız karşılaşmanın 75. Dakikasında Emeka Eze’ye ceza sahasın içinde arkadan yapılan müdahale penaltıyken maçın hakemi Murat Erdoğan tam tersine akıllara zarar bir karar vererek futbolcumuz Eze’ye aldatmaya yönelik hareketten ikinci sarıdan kırmızı kart gösterdi ve takımımızı 10 kişi bıraktı. Aynı şekilde İbrahim Olawoyin’e yapılan müdahaleleri görmezden gelerek en amaçladığını merak ediyoruz.

Henüz ligin başında yaşanan ve ilerleyen haftalarda da yaşanması muhtemel kararların tekrarlanmamasını, hakemlerimizin daha adil ve daha dikkatli olmalarını temenni ediyoruz.

Arkasına taraftar desteğinin dışında hiçbir destek almayan bir ilçe takımı olarak ‘kazanacaksak da sahada, kaybedeceksek de sahada; masalarda, lobilerde değil’ mottosunu benimsediğimizi bir kez daha hatırlatmak isteriz.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1011273/ankara-keciorengucunden-kararlara-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.