Emekliler için nakit promosyonlar: Bankalar yarışıyor

Emekliler için banka promosyonlarına olan ilgi artıyor. Garanti BBVA'nın 15 bin liraya kadar nakit promosyon fırsatı sunmasıyla birlikte, diğer bankalar da benzer fırsatlar sunuyor. Promosyonlar genellikle emekli maaşlarını belirli bir süre boyunca ilgili bankadan almaya bağlı olarak veriliyor. Emekliler, 30 Nisan'a kadar başvuruda bulunabilecekleri bu fırsatlardan yararlanmak için çeşitli bankaları değerlendirebilirler.
Afife Kaya
|
26 Nisan 2024, Cuma - 21:46
Emekliler için nakit promosyonlar: Bankalar yarışıyor

Emekliler için yeni banka promosyonlarına olan talep hız kesmeden sürüyor. Kamu bankalarının yanı sıra özel bankalar da promosyon ücretlerinde güncellemeye gitti. Bazı bankalarda 18 TL'ye varan promosyon fırsatları ortaya çıktı. Son olarak 15 bin liraya kadar nakit promosyon fırsatı sunuluyor. Ancak, bazı bankaların emekli promosyon kampanyaları 30 Nisan itibarıyla sona erecek.

Garanti BBVA, emekli maaşını bankalarına taşıyan müşteriler için özel bir promosyon kampanyası başlattı. Bankadan yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını Garanti BBVA'ya taşıyanlar 15 bin liraya varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecekler.

Kampanya kapsamında, emeklilere maaşlarına göre değişen oranlarda nakit promosyon sunuluyor. 10 bin liraya kadar olan maaşlar için 6 bin 250 lira, 10 bin ila 15 bin lira arasında maaş alanlar için 10 bin lira, 15 bin ila 20 bin lira arasındakiler için 12 bin 500 lira nakit promosyon verilecek.

Maaşı 20 bin lira üzeri olan emekliler ise 15 bin lira nakit promosyon alabilecekler.

Promosyon fırsatlarından yararlanmak isteyen emeklilerin 30 Nisan'a kadar başvuruda bulunmaları gerekiyor. Emekli maaşını taşıma ve yeni müşteri olma gibi işlemler, şubeye gitmeye gerek kalmadan Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Ayrıca, EYT statüsünde olup prim borcu bulunanlar, avantajlı faiz oranlarından yararlanarak EYT kredisi kullanarak hızlıca emekli olabilecekler.

Garanti BBVA'dan maaşlarını alan emekliler, bankanın internet ve mobil şubeleri üzerinden yapacakları havaleler ile hafta içi saat 16:00'ya kadar gerçekleştirecekleri EFT/FAST işlemleri için herhangi bir ücret ödemeyecekler. Emekliler, ayrıca kendilerine özel olarak sunulan vadeli mevduat ve kredi fırsatlarından da faydalanabilecekler.

Diğer bankalardan da emekli promosyonu almak isteyenler için seçenekler mevcut. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Denizbank, İş Bankası, QNB Finansbank, Yapı Kredi ve ING gibi birçok banka, emeklilere çeşitli tutarlarda nakit promosyon fırsatları sunuyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135616/emekliler-icin-nakit-promosyonlar-bankalar-yarisiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.