Beşiktaş, Ajax deplasmanında

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında yarın Hollanda temsilcisi Ajax'a konuk olacak.
Ankara Masası
|
27 Eylül 2021, Pazartesi - 10:11
Beşiktaş, Ajax deplasmanında

UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu ikinci maçında, Ajax ile Beşiktaş yarın Hollanda'da karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, Hollanda ekibiyle daha önce 2 kez karşılaşırken rakibinden puan alamadı. 

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 226. mücadelesine çıkacak

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 225 maçta rakiplerine 84 kez üstünlük kurdu. 94 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 47 mücadeleden berabere ayrıldı. Avrupa arenasında rakip fileleri 297 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 329 gol gördü.

Avrupa'da Sergen Yalçın yönetiminde 4. maç

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde Avrupa kupalarında 4 mücadelesine çıkacak.

Siyah-beyazlı ekip, Yalçın'ın teknik direktörlüğünde geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PAOK'a 3-1 mağlup oldu. Söz konusu sezonda UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda ise Portekiz ekibi Rio Ave ile karşılaştı. Tek maç üzerinden İstanbul'da oynanan karşılaşmada rakibiyle normal ve uzatma süresini 1-1 berabere tamamlayan Beşiktaş, penaltı atışlarında 4-2 geride kalarak organizasyondan elendi.

Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ise bu sezon yenilgiyle başladı. Siyah-beyazlı ekip, C Grubu ilk maçında Almanya temsilcisi Borussia Dortmund'a İstanbul'da 2-1 yenildi.

Ajax-Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Amsterdam'da Johan Cruijff Arena'nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, yarın saat 19.45'te başlayacak ve Exxen'den canlı olarak yayınlanacak.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1025486/besiktas-ajax-deplasmaninda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.