Düzce'de köpek saldırısına uğrayan çocuk ağır yaralandı

Düzce'de evinin karşısındaki bahçede oynarken köpeğin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Alaz İlhande'nin kulağı koptu. Hastaneye kaldırılan küçük çocuk tedavisinin ardından taburcu edildi.
Ankara Masası
|
29 Eylül 2021, Çarşamba - 15:27
Düzce'de köpek saldırısına uğrayan çocuk ağır yaralandı

Olay, 26 Eylül günü Düzce Akçakoca ilçesi Akçakoca Orhangazi Mahallesi Hamam Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evlerinin karşısında bulunan bir evin bahçesinde oyun oynayan 5 yaşındaki Alaz İlhande, aniden kendisine doğru gelen 'Danua' cinsi köpeğin saldırısına uğradı. 

Köpeğin saldırmasıyla birlikte kulağı kopan ve kanlar içinde kalan küçük çocuğun yardımına komşuları koştu. Komşularının yardımları ile kurtulan talihsiz çocuk ambulansla Bolu İzzet baysal Üniversite Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İlhande'nin kopan kulağı 300 dikiş atılarak yerine geri dikildi. Alaz İlhande, tedavisinin ardından taburcu edilerek evine döndü.

"Bizim başımıza gelen kimsenin başına gelmesin"

Olayı anlatan baba Sinan İlhande, "Alaz, evin bahçesinde oynayan arkadaşının yanına gidiyor. Köpek olduğunu bilse gitmezdi. Köpek birden saldırıyor, yabancı gördüğü için çocuğu. O sırada komşunun çocuğu geçiyor oradan. O da bizim için bir şans. Çocuğumuzu elinden alıyor köpeğin. Yarası kulağında, yaklaşık 4 saat ameliyatta kaldı. 300’ün üzerinde dikiş atıldı. Doku kaybı var biraz" ifadelerine yer verdi.

Köpeğin sahiplerinden şikayetçi olduklarını ifade eden baba İlhande, "Hukuken gerekli mercilere gittik. Sonuna kadar adaletin peşindeyiz. Şikayette bulunduk, bizim başımıza gelen kimsenin başına gelmesin" dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1030288/duzcede-kopek-saldirisina-ugrayan-cocuk-agir-yaralandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.