Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlayacak

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Yunan temsilcisi Olympiakos ile karşı karşıya gelecek.
Ankara Masası
|
30 Eylül 2021, Perşembe - 09:51
Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlayacak

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bugün Olympiakos'u konuk edecek.

İlk maçta Eintracht Frankfurt'u elinden kaçıran ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılan Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, Olympiakos'u devirip ilk galibiyetini almaya çalışacak.

Taraftar statta olacak

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'yi, gruptaki ilk iç saha karşılaşmasında taraftarları yalnız bırakmayacak. Pandemi şartları sebebiyle yaklaşık 50 bin kişilik Ülker Stadı'nda kapasitenin yarısı kadar taraftar mücadeleyi takip edebilecek.

Altay Bayındır: "Rakibin kim olduğunun önemi yok"

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, rakibin kendileri için önemli olmadığını ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Karşılaşmaya hazır olduklarını vurgulayan Altay, "Her maç gibi bu maça da hazırız. Biz Fenerbahçe'yiz. Rakibin kim olduğunun önemi yok. Oynadığımız futbol belli, sahada kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah kazanarak yolumuza emin adımlarla devam ederiz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe-Olympiakos maçı hangi kanalda?

Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos maçını İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Mücadele bu akşam TSİ 19.45'te başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1031002/fenerbahce-olympiakosu-agirlayacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.