Oyuncu Ezgi Mola bu sefer ağlattı

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği(UGİM)'in açılışına katılan Ezgi Mola yaptığı konuşmada hem kendi ağladı hem de davetlileri ağlattı
Ankara Masası
|
24 Ağustos 2020, Pazartesi - 16:36
Oyuncu Ezgi Mola bu sefer ağlattı
İzmir'de Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği(UGİM) Türkiye ve Avrupa'da ilk  İhmal ve İstismarı Önleme Merkezi açıldı.

İzmir Menderes’te öğrencilere cinsel istismarda bulunan okul müdürünün yargılanmasını sağlayan dernek başkanı ve öğretmen Saadet Özkan,oyuncu Ezgi Mola ve davetliler merkez açılışında yapılan konuşmada gözyaşlarına hakim olamadı.
''Çocuk,çocukluğunu yaşamalı''
Açılış töreninde gözyaşlarına tutamadığı için konuşmakta güçlük çeken ünlü oyuncu Mola,''Çocuk sadece, okula gidip oyununu oynayıp evine dönmesi gereken ve sadece koşulsuz sevgi ile büyümesi gereken bir insan. Çocuk, çocukluğunu yaşamalı. Keşke burası bir oyun alanı olsaydı ve çocuklar da sadece oynamaya gelseydi.'' diye konuştu.
  ''Toplum bilinçlenirse çocuklar huzurlu olur''
Çocukları istismara karşı bilinçlendirilmesi gerektiğini  vurgulayan Dernek Başkanı Saadet Özkan,''Genel merkezimiz Mersin’de. İzmir’de de İhmal ve İstismarı Önleme Merkezimizi açıyoruz. Önceliğimiz eğitim. Bütün değişimin başı eğitimden geçiyor. Psikologlarımız, sosyal hizmet uzmanlarımız, avukatlarımızla birlikte hem çocuk hakları hem de ebeveyn eğitimleri üzerine çalışmalar yapacağız. Avukatlarımızla dava destekleri veriyoruz. Çocukların gülen yüzleri için mücadele ediyoruz. Onların acı çekmesini istemiyoruz. İstismar edilmelerine karşıyız.Bu yüzden toplum bilinçlenirse çocuklar huzurlu olur.''dedi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/103896/oyuncu-ezgi-mola-bu-sefer-aglatti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.