Fenerbahçe'nin rakibi 6 maçtır bileği bükülmeyen Alanyaspor!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek.
Ankara Masası
|
24 Ekim 2021, Pazar - 11:28
Fenerbahçe'nin rakibi 6 maçtır bileği bükülmeyen Alanyaspor!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya gelecek.

Sarı-lacivertliler çıkışa geçmek istiyor

Hafta arasında UEFA Avrupa Ligi'nde Royal Antwerp ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, ligde son olarak Trabzonspor'a 3-1 mağlup olmuştu. Son iki resmi maçında galibiyet alamayan sarı-lacivertli ekip, Aytemiz Alanyaspor'u mağlup ederek çıkışa geçmek istiyor.

Fenerbahçe Kadıköy'de kaybetmiyor

Fenerbahçe, bu sezon ligde oynadığı iç saha maçlarında mağlubiyet yüzü görmedi.Sahasında Fraport TAV Antalyaspor, GZT Giresunspor ve Kasımpaşa'yı deviren Vitor Pereira'nın öğrencileri, Demir Grup Sivasspor'la 1-1 berabere kaldı. Bu maçlarda skorda geri düşmeyen sarı-lacivertliler, 4 müsabakada 10 puan topladı.

Alanyaspor'un bileği Korkmaz'la bükülmüyor

Ligin 3. haftasında Atakaş Hatayspor'a 5-0 mağlup olduktan sonra teknik direktör Çağdaş Atan'la yollarını ayıran Aytemiz Alanyaspor, bu pozisyon için Bülent Korkmaz'la anlaşma sağlamıştı. Korkmaz yönetiminde 6 maça çıkan Akdeniz ekibi, bu müsabakalarda 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Son olarak Yukatel Kayserispor'u 6-3'lük unutulmaz mücadele sonunda geçen Aytemiz Alanyaspor, Kadıköy'de alacağı puan ya da puanlar ile yenilmezlik serisini sürdürme peşinde.

Fenerbahçe- Alanyaspor maçı saat kaçta?

Ülker Stadyumu'nda bugün saat 19:00'da oynanacak mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Müsabaka   beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1075418/fenerbahcenin-rakibi-6-mactir-bilegi-bukulmeyen-alanyaspor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.