Beşiktaş, Çaykur Rizespor deplasmanında

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısındaki ilk hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.
Ankara Masası
|
09 Ocak 2022, Pazar - 12:30
Beşiktaş, Çaykur Rizespor deplasmanında

Fraport TAV Antalyaspor'a penaltılarda üstünlük kurarak Turkcell Süper Kupa'yı müzesine götüren Beşiktaş, ligin ikinci yarısına moralli başlamak istiyor.

Ligin ilk yarısındaki 19 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 yenilgi alan Beşiktaş 28 puan topladı. Sahasında son dönemde başarılı sonuçlar alan Çaykur Rizespor ise 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 12 yenilgiyle 17 puana ulaştı.

Önder Karaveli ve 12 futbolcu Rize'de yok

Siyah-beyazlı ekip eksikler nedeniyle 20. hafta mücadelesine sıkıntılı çıkacak.

Koronavirüs testleri pozitif çıkan teknik sorumlu Önder Karaveli ve yardımcısı Serdar Topraktepe sahaya çıkamayacak. Beşiktaş'ta takımın başında, futbol akademisi antrenörlerinden Halim Okta olacak.

Siyah-beyazlılar, koronavirüs ve sakatlık nedeniyle 12 oyuncusundan Çaykur Rizespor maçında yararlanamayacak.

Pjanic, N'Koudou, Oğuzhan Özyakup, Cyle Larin, Kenan Karaman, Can Bozdoğan, Rachid Ghezzal, Mehmet Topal, Alex Teixeira, Atiba ve Mert Günok maç kafilesinde yer almadı. Kovid-19 testi pozitif olan Ghezzal, sarı kart cezasını bu karşılaşmada çekecek. Sindirim sistemi enfeksiyonu (gastroenterit) geçiren Salih Uçan da maç kadrosundan çıkarıldı. 

Beşiktaş'ta, kadroda yer alan Domagoj Vida ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Hırvat oyuncu, kart görmesi halinde önümüzdeki hafta oynanacak Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş, bu sezon deplasmanda çıktığı 9 deplasman maçından sadece birini kazanabildi. Dış sahadaki 3 karşılaşmayı beraberlikle tamamlayan siyah-beyazlılar, rakiplerine 5 kez mağlup olarak 6 puan topladı.

Muhtemel 11'ler

Çaykur Rizespor: Tarık, Cemali, Holmen, Selim, Baiano, Deniz Hümmet, Djokovic, Umar, Sabo, Boldrin, Pohjanpalo

Beşiktaş:  Ersin, Welinton, Vida, Montero, Rosier, Rıdvan, Josef, Necip, Emirhan İlkhan, Güven, Batshuayi

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı saat kaçta?

Çaykur Didi Stadı'ndaki mücadele saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Müsabaka beIN SPORTS'tan ekranlara gelecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1228607/besiktas-caykur-rizespor-deplasmaninda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.