Keçiören'de pentatlon yarışması büyük mücadelelere sahne oldu

Keçiören Belediyesi tarafından Atatürk Botanik Bahçesi’nde “29 Ekim Cumhuriyet Kupası & UIPM Global Laser Run Şehir Turu 2021” yarışları gerçekleştirildi.
Ankara Masası
|
31 Ekim 2021, Pazar - 16:03
Keçiören'de pentatlon yarışması büyük mücadelelere sahne oldu

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu ve Keçiören Belediyesinin işbirliğinde düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Kupası & UIPM Global Laser Run Şehir Turu 2021” yarışları  30-31 Ekim tarihlerinde Keçiören Atatürk Botanik Bahçesi’nde gerçekleştirildi.

Yarışlara, Türkiye'nin farklı illerinden farklı yaş gruplarından kadın ve erkek  kategorilerden oluşan 20 kulüp katıldı.  

Turnuvada her spor kulübünün U-9, U-11, U-15, U-17, U-19 takımları yarışırken, ilk üçe girme başarısı gösteren takımlar ise şöyle:

Kadınlarda; 66 puanla Bursa Modern Pentatlon S.K. birinci, 64 puanla Enerji Yüzme S.K. ikinci, 44 puanla Aykon S.K. üçüncü oldu.

Erkeklerde; 114 puanla Enerji Yüzme S.K. birinci, 69 puanla Bursa Modern Pentatlon S.K. ikinci, 49 puanla ANKA Yüzme S.K. üçüncü oldu.

"Sporcularımızın kendini gösterebilmesi için turnuvalar düzenliyoruz"

Yarışlara katılan ve başarı gösteren tüm sporcuları tebrik eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Şehrimizi sporun başkenti yapmak için farklı branşlarda birçok spor federasyonumuzun etkinliğine ev sahipliği yapıyoruz. Yüzmeden, pentatlona kadar birçok spor branşının Keçiören’de ve tüm Türkiye’de gelişmesi ve sporcularımızın kendini gösterebilmesi için turnuvalar düzenliyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Kupası & UIPM Global Laser Run Şehir Turu 2021’in düzenlenmesi için emek veren Türkiye Modern Pentatlon Federasyonumuza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." İfadelerine yer verdi.

Yarışmanın sonunda dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1087244/keciorende-pentatlon-yarismasi-buyuk-mucadelelere-sahne-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.