Ankara'da 5 Kasım planlı elektrik kesintisi

Ankara'nın elektrik sağlayıcısı Başkent EDAŞ, birçok ilçede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. İşte Başkent EDAŞ'ın kesinti yapacağı ilçeler...
Ankara Masası
|
05 Kasım 2021, Cuma - 10:23
Ankara'da 5 Kasım  planlı elektrik kesintisi

Başkent EDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre Ankara'da 5 Kasım Cuma günü çok sayıda ilçede elektrik kesintisi yaşanacak.

Planlı elektrik kesintileri ilçelere göre farklılık gösterirken Ankaralılar'ın mağdur olmaması için çeşitli yerlerde yaşanacak kesintileri sizler için derledik.

İşte 5 Kasım Cuma günü Ankara'da yaşanacak elektrik kesintileri...

GÖLBAŞI: Saraç, Karşıyaka ve Hacılar  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

NALLIHAN: Uluköy, Karaköy ve Gökçeöz  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

POLATLI: Sincik, Hacımusa, Şıhahmetli,Yağcıoğlu, Yeniköseler,  Sakarya, Çanakçı,  Karahamzalı, Türkkarsak, Yenimehmetli,   Hacıtuğrul ,Beyceğiz, Yenidoğan, Poyraz, Macun ve Kuşcu mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

ÇANKAYA: Yakupabdal, Oran,Sokullu Mehmet Paşa,Harbiye,Yıldızevler, Güzeltepe, Aziziye,Çankaya, Murat, Umut,  Bayraktar, Bağcılar  Aşıkpaşa ve Bademlidere  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

ÇUBUK: Özlüce, Kızılca, Yenice,  İkipınar,  Melikşah,Esenboğa Merkez,Güldarpı,Atatürk, Barbaros, Cumhuriyet,Yıldırım Beyazit, Muhsin Yazicioğlu, Yavuz Selim, Kargın, Ömercik, Sele, Küçükali, Eskiçöte, İmamHüseyin, Akkuzulu,Akbayır,Kapaklı, Karadana, Mutlu, Aşağıemirler,Camili,Dedeler,Kızılöz, Yukarıemirler,Oyumiğde,Demirci,MeşeliKösrelik,Sarısu, Kösrelik,Yukarı Çavundur,Dalyasan,Dağkalafat,Susuz ve Kuyumcu  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

AKYURT:  Ahmetadil, Saracalar ve Büğdüz mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. 

ÇAMLIDERE: Tatlak mahallesinde elektrik kesintisi yaşanacak.

KAHRAMANKAZAN:  Satıkadın   mahallesinde elektrik kesintisi yaşanacak. 

YENİMAHALLE: Susuz ve Yeni Batı  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. 

MAMAK:Ortaköy,Kusunlar, Kıbrısköy,Harman Hürel,Tuzluçayır,General Zeki Doğan,Şahintepe,Ege,Yukarı Imrohor, Cengizhan,Boğaziçi,Dostlar,Tepecik,Kayaş,Yeşilbayır,Şahap Gürler ve Üreğil  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. 

KEÇİÖREN: Yeşiltepe ve Emrah  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. 

PURSAKLAR: Saray Fatih mahallesinde elektrik kesintisi yaşanacak. 

KALECİK: Eşmedere, Tavşancık, Gökdere, Eskiköy,Hacıköy, Aktepe, Akkuzulu, Alibeyli,Buğra, Gökçeören,Tilki, Karkın, Uyurca ve Afşar  mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1098841/ankarada-5-kasim-planli-elektrik-kesintisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.