Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkileri bitmişti! Mert Yazıcıoğlu'nu geren 'ihanet' sorusu

Kendisi gibi oyuncu Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz yıllarda noktalayan ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu katıldığı ödül töreninde kendisine gelen 'ihanet' sorusu karşısında gerildi.
Ecem Çetin
|
26 Nisan 2024, Cuma - 14:05
Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkileri bitmişti! Mert Yazıcıoğlu'nu geren 'ihanet' sorusu

Film setindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen ünlü oyuncular Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu, 2018 yılında aşk yaşamaya başlamış, evlenmeleri beklenen çift 2022 yılında ayrılmıştı. 

Ayrılık sonrası Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisindeki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile aşk yaşamaya başladı. 

Mert Yazıcıoğlu ise Dilan Çiçek Deniz ile yeni bir aşka yelken açtı ancak Yazıcıoğlu ve Deniz aşkı kısa süre sonra bitti. 

Afra Saraçoğlu ve  Mert Yazıcıoğlu ayrılığı sonrası bir takım iddialar ve haberler magazin gündemine geldi. 

Mert Yazıcıoğlu'nun Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir ile olan görüntülerinden rahatsız olduğu ve  ilişkisini bitirdiği iddia edildi.  Ayrıca  Yazıcıoğlu'nun Darmaduman dizisindeki partneri Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşadığı öne sürüldü. 

Bu iddialar uzun süre konuşulurken, Mimar Sinan Ödül Töreni'ne katılan Mert Yazıcıoğlu gelen soru üzerine 'ihanet iddialarına' yanıt verdi. 

" Dönüp dolaşıp aynı şeyi konuşmaya gerek yok"

Soru karşısında gerilen başarılı oyuncu, şu ifadeleri kullandı;


http://www.ankaramasasi.com/haber/2135529/afra-saracoglu-ile-4-yillik-iliskileri-bitmisti-mert-yazicioglunu-geren-ihanet-sorusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.