Mamak'ta Murat Köse ve Emrullah İşler'den esnaf ziyareti

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler Çağlayan Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti.
Ankara Masası
|
06 Kasım 2021, Cumartesi - 15:25
Mamak'ta Murat Köse ve Emrullah İşler'den esnaf ziyareti

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler Mamak'ın Çağlayan Mahallesi'ne giderek esnafla bir araya geldi.

Ziyaret esnasında yoldan geçen ve pencereden selam veren Mamaklılar ile sohbet etmeyi de ihmal etmeyen İşler ve Köse; genç, yaşlı, kadın, erkek ve her yaştan vatandaşlarla yakından ilgilendi.

"Mamak’ı esnafımızla birlikte geleceğe taşıyoruz"

Mamaklılar'ın hizmet beklentilerine, hızlı bir şekilde cevap vermek adına sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini kaydeden Başkan Köse, "Ziyaretlerimizde projelerimizi anlatıyor, çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz. En etkili ve hızlı şekilde hizmet verebilmek için her anımızı vatandaşlarımızın arasında geçiyoruz. Böylelikle yürütülen belediyecilik hizmetlerinin vatandaş ve esnaf nezdinde nasıl karşılık bulduğunu yerinde değerlendirme imkanı buluyor, çalışmalarımızı ona göre şekillendiriyoruz." dedi. 

İlçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine de vurgu yapan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi, esnafımız ve vatandaşımızla birlikte geleceğe taşıyoruz. Mamak’ta değişim ve dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz." dedi

http://www.ankaramasasi.com/haber/1101901/mamakta-murat-kose-ve-emrullah-islerden-esnaf-ziyareti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.