Sultangazi’de tacizciye meydan dayağı

Sultangazi’de sosyal medyadan evli kadını taciz ettiği iddia edilen şüpheli, buluşma teklifi üzerine gittiği restoranda genç kadının eşi ve akrabaları tarafından darp edildi.
IHA-20211108AW460967
|
08 Kasım 2021, Pazartesi - 09:28
Sultangazi’de tacizciye meydan dayağı

Olay, geçtiğimiz günlerde Habibler Mahallesi'nde yaşandı.  H.Ç isimli şahsın kendisini sosyal medya üzerinden tacizde bulunduğunu iddia eden Yağmur Akartes, durumu eşine haber verdi. Plan yapan Yağmur çifti, şahsı bir mekana davet etti. Yağmur’un yakınları ise müşteri kılığında restoranda oturup izlemeye başladı. Taciz şüphelisi bir süre sonra Akartes’in yakınları tarafından darp edildi. Yoldan geçen vatandaşlar da dayak yiyen kişinin tacizci olduğunu öğrenince ortalık karıştı. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda burnu kırılan H.Ç polis nezaretinde ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. 

Yaşananları anlattı

Yaşanan olayı anlatan Yağmur Akartes, "Instagram'dan bana mesaj attı. Senin eşinden daha yakışıklıyım gibi iğrenç kelimeler yazdı. Ben de eşime haber verdim. 'Numaranı ver oradan konuşalım' dedim sonra buluşmak istedi. Önce Bahçelievler’e davet ettim. Geleceğini tahmin etmiyordum. Burada bir yakınımıza gelmiştik ve buraya davet ettim. Sonra oturduk ve bana çok çirkin şekilde davrandı. Yakınlarım dayanamadı ve neden böyle yapıyorsun diye konuşmak isterken, kendini yerlere attı ve beni dövüyorlar diye bağırmaya başladı. Sonra görenler ne oluyor diye sorup ben olayı anlatınca şahsı linç ettiler" diye konuştu.

Ardından karakola giden Yağmur Akartes ve eşi tacizci olduğu iddia edilen H.Ç’den şikayetçi oldu. Olay ile ilgili ise soruşturma başlatıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1107843/sultangazide-tacizciye-meydan-dayagi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.