Başkan Murat Ercan'dan mahalle ziyareti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, kırsal mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya geldi. Ercan, ilçe sakinleriyle sohbet ederek isteklerini tek tek not aldı.
Ankara Masası
|
08 Kasım 2021, Pazartesi - 16:10
Başkan Murat Ercan'dan mahalle ziyareti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, 'Önce İnsan Öncü Sincan' anlayışıyla hareket ederek çözüm odaklı çalışmalar doğrultusunda mahalle ziyaretlerine devam ediyor. 

Kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ercan, son olarak İlyakut, İncirlik, Mülk mahallelerinde Mahalle Meclis Toplantıları düzenledi.

Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda mahalle sakinlerinin istekleri dinlendi. Toplantının başında ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi veren Başkan Ercan kendisine yöneltilen soruları cevapladı ve istekleri tek tek not aldı.

"Benim için öncelik her zaman vatandaşla olmak"

Başkan Ercan, "Sincan'da ulaşmadığımız mahalle, selamlaşmadığımız hemşehrimiz kalmasın diye tüm gayemizle çalışıyoruz. Benim için öncelik her zaman vatandaşla olmak. Mahalle meclis toplantıları da bu açıdan herkesin her şeyi sorabildiği, konuşabildiği bir program. Vatandaşlarımızın taleplerinin doğru değerlendirilerek yerinde çözümü için mahalle meclis toplantılarımızı Sincan'ın her köşesinde yapmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1108594/baskan-murat-ercandan-mahalle-ziyareti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.