Bakan Özer'den ara tatil mesajı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ara tatil vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Bakan Özer; "6 Eylül’de başlattığımız yüz yüze eğitim sürecimize 15-19 Kasım’ı kapsayan dokuz günlük bir ‘ara tatil’ ile mola vereceğiz." dedi.
Ankara Masası
|
12 Kasım 2021, Cuma - 12:23
Bakan Özer'den ara tatil mesajı

Ara tatil vesilesiyle mesaj yayımlayan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer; “Ara tatil sonrasında yüz yüze eğitime kaldığımız yerden, coşku ve gururla kutlayacağımız bir Öğretmenler Günü haftasında başlayacak olmanın heyecanıyla hepinize iyi tatiller diliyorum." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Özer yayımladığı mesajda; çocukların ve ülkenin yarınları için her türlü tedbiri alarak okulları açık tutma kararlılığıyla 6 Eylül’de başlatılan yüz yüze eğitim sürecinin 15-19 Kasım’ı kapsayan dokuz günlük bir ‘ara tatil’ ile mola verileceğini söyledi.

"Bildiğiniz gibi 1,5 yılı aşkın uzun bir aradan sonra 6 Eylül’de sınıflarımızda buluştuk. Geride bıraktığımız bu iki aylık süreçte hepinizin üstün gayret ve dikkatiyle yüz yüze eğitime ülkemiz genelinde büyük bir özenle devam etmeyi başardık." diye konuşan Milli Eğitim Bakanı Özer; bu başarıda Covid-19 salgınına karşı velilerin, öğretmenlerin ve okul yöneticilerinin aldığı tedbirlerin, aşılanma konusunda gösterilen hassasiyetin büyük katkısı olduğunu ifade etti.

“Bugün itibarıyla başlayacak ara tatilde de lütfen Covid-19 tedbirlerini elden bırakmayalım” diyen Bakan Özer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tatilde maske, mesafe ve temizlik kurallarına göstereceğiniz hassasiyet yüz yüze eğitime sağlıkla devam edebilmemizi doğrudan etkileyecektir."

"Öğretmenim İçin Bir Fidan Kampanyası'nı başlattık"

Ara tatilin sonunda yeni bilgiler ve tecrübeler edinerek okullarda buluşulacağına dikkat çeken Milli Eğitim Bakanı Özer; "Yarınlarımız için çok büyük önem arz eden yüz yüze eğitime yine ortak çabalarımızla devam edeceğiz. Yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerimize minnettarlığımızın küçük bir nişanesi olarak ‘Öğretmenim İçin Bir Fidan’ Kampanyası başlattık." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bin fidan bağış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da ‘Öğretmenim İçin Bir Fidan’ Kampanyası'na bin fidan bağışı ile destekte bulunduğunu ifade eden Bakan Özer; ara tatil sonrasındaki hafta boyunca çeşitli etkinliklerle Öğretmenler Günü’nü kutlayacaklarını belirtti.

Bakan Mahmut Özer, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: "Eğitim ailemiz olarak gönüllerimizin ve gayretlerimizin bu kampanyayla bir kez daha buluşacağından şüphem yok. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü şimdiden kutluyorum. Ara tatil sonrasında yüz yüze eğitime kaldığımız yerden, coşku ve gururla kutlayacağımız bir Öğretmenler Günü haftasında başlayacak olmanın heyecanıyla hepinize iyi tatiller diliyorum.”

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1114987/bakan-ozerden-ara-tatil-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.