Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine telefon

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün ziyaret ettiği Başak Cengiz'in Ankara'da yaşayan anne ve babasıyla telefonda görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan aileye başsağlığı ve sabır diledi.
Ankara Masası
|
13 Kasım 2021, Cumartesi - 14:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başak Cengiz'in ailesine telefon

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İstanbul’da kılıçlı saldırganın kurbanı olan Başak Cengiz’in Ankara’da ikamet eden ailesini ziyaret etti, başsağlığı diledi. 

Adalet Bakanı Gül'e, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ankara Valisi Vasip Şahin ve Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan eşlik etti.

Ziyaret esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da aileyle telefonda görüşerek, taziyelerini iletti.

"Allah sabrınızı arttırsın inşallah"

Erdoğan, telefonla görüştüğü Başak Cengiz'in babası Avni Cengiz'e, "Başımız sağ olsun, Allah sabırlar versin. Rabbim kızını cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın inşallah." dedi.

Anne Beyhan Cengiz ile de görüşen Erdoğan, "Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Yani bu dünyada maalesef böyle caniler, hainler ne yazık ki demek ki varmış. Allah sabrınızı arttırsın inşallah." diye konuştu.

Adalet Bakanı Gül, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise "Başak Cengiz kızımızın ailesine taziyede bulunduk. Başak'a Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Onu hayattan, sevdiklerinden koparan cani hak ettiği cezayı alacaktır." ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

İstanbul'da 9 Kasım'da, akşam saat 19.00 sıralarında Ataşehir Barbaros Mahallesi Karanfil Sokak'ta lüks sitede tek başına yaşayan Can Göktuğ Boz, Başak Cengiz'e (28) samuray kılıcıyla saldırmıştı.

Hastaneye kaldırılan Cengiz, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1117021/cumhurbaskani-erdogandan-basak-cengizin-ailesine-telefon
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.