Altındağ Belediyesine gençlik ödülü

Altındağ Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen festivalde, yürüttüğü gençlik çalışmaları sebebiyle ödüle layık görüldü. ​
Ankara Masası
|
17 Kasım 2021, Çarşamba - 15:06
Altındağ Belediyesine gençlik ödülü

Altındağ Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Tam Bana Göre Festivali kapsamında, yürüttüğü gençlik çalışmalarıyla ödüllendirildi. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. 

"Gençlerimizi destekliyor, gençlik politikalarımızı bu yönde çiziyoruz "

Başkan Asım Balcı, "Gençlik çalışmaları ödülümüzü Cumhurbaşkanının elinden almak bizim için çok büyük bir gurur kaynağı. Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesi ve vizyonu doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz"  ifadelerine yer verdi. 

Altındağ’da kültür, sanat ve eğitim alanında gençlere yönelik hizmetlere ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Başkan Balcı, "Her fırsatta geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi destekliyor ve gençlik politikalarımızı bu yönde çiziyoruz. Altındağ, Ankara ve Türkiye, gençlerimizin ellerinde yükselecek inşallah. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, millet ve ülke sevdalısı bir gençlik yetişiyor.'' şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1122211/altindag-belediyesine-genclik-odulu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.