Gençlerbirliği’nden TFF’ye destek

Ankara Masası
|
07 Mayıs 2020, Perşembe - 17:44
Gençlerbirliği’nden TFF’ye destek

Murat Cavcav: "TFF'nin liglere başlama kararından sonra başka ihtimal düşünmemiz doğru olmayacaktır."

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Murat Cavcav, TFF'nin verdiği liglerin yeniden başlama kararına ilişkin, "Bizim bu kararın açıklanmasından sonra başka ihtimal düşünmemiz doğru olmayacaktır" dedi.
TFF Başkanı Nihat Özdemir'in liglerin 12 Haziran'da kaldığı yerden devam edeceğini açıklamasının ardından Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Murat Cavcav, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

TFF, takımların hazırlanabileceğini, 12 Haziran'da da maçların oynanabileceğini kabul ediyor.”

Herkesin salgının sona ermesini ve en kısa sürede normal hayatına kavuşmayı istediğine işaret eden Cavcav, “TFF, sürecin olumlu yönde ilerleyeceğini ve takımların hazırlanabileceğini, 12 Haziran'da da maçların oynanabileceğini kabul ediyor. Bir planlama yapma zorunluluğu sebebiyle de 'şimdilik' deniliyor. Çünkü süreç devam ediyor ve süreci, Bakanlığımız, TFF, Bilim Kurulu, Sağlık Bakanlığı birlikte yönetiyor. Bizim bu kararın açıklanmasından sonra başka ihtimal düşünmemiz doğru olmayacaktır" şeklinde konuştu.

" Güvenmekten başka çaremiz yok. "

Cavcav, takımların hazır olmak için bugünlerde antrenmanlara başlaması gerektiğini söyledi.  TFF’nin öngörülerini Sağlık Kurulu, Bilim Kurulu ya da devletin ilgili birimleriyle görüşülerek ortaya koyduğunu belirten Cavcav, “Bu nedenle onlara güvenmekten başka çaremiz yok. Tedirginliğimiz var, bunu göz ardı edemeyiz. Gönül ister ki sıfır vaka ile ligi başlatalım ama TFF ekonomik boyutu da belirlenen yeni süreci de göz önünde bulundurarak bu kararı aldı diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

“Tedbirleri önce tesislerimizde sonra tüm çevremizde sıkı sıkıya uygulamaya devam edeceğiz”

Murat Cavcav, yeni bir protokolün daha yayınlanmasını beklediklerini de dile getirdi. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Murat Cavcav, "Maçlar nasıl oynanacak, seyahat planlaması nasıl olacak gibi konular var önümüzde. Süreçte nelerle karşılaşacağız, göreceğiz. Sadece Türkiye değil, Almanya da bunu tartışıyor, İspanya da. Dünyanın konuştuğu, çözüm aradığı bu konularda yine kurul ve kurumlarımızın yönlendirmelerine göre hareket etmeliyiz. Tedbirleri gevşeme göstermeden, önce tesislerimizde sonra tüm çevremizde sıkı sıkıya uygulamaya devam edeceğiz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/11240/genclerbirliginden-tffye-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.